Parkeren in Eindhoven

Betaald Parkeren Eindhoven
Parkeren in Eindhoven is betaald parkeren en kunt u niet meer gratis parkeren. Eindhoven is goed bereikbaar. U kunt Eindhoven bereiken via de A2, A50, A67 en de A58. Eventuele file-informatie kunt u vinden op de filemeldingen. Eindhoven biedt u diverse parkeermogelijkheden.

Parkeertarieven
De parkeertarieven voor straat-parkeren zijn variabel over de stad en bedragen tussen de € 1,80 tot € 3,50. (prijzen 2020).

Op de parkeer terreinen en garages gelden andere tarieven. Eindhoven is trouwens niet heel duidelijk qua tarieven en wij denken dat dit onderdeel is van een ontmoedigingsbeleid om op straat te parkeren.

Betaalmogelijkheden
Momenteel geen informatie bekend.

Parkeer en Bel
Betaald parkeren? Er zijn parkeeraanbieders actief.
Eenvoudig parkeren per minuut en voorkom dure parkeerboetes.

Straat parkeren
Zowel in het centrum als de wijken daar omheen kunt u betaald straat parkeren.

Parkeergarages en terreinen
Eindhoven 
heeft veel parkeermogelijkheden in zowel garages als terreinen. Ze liggen verspreid over de hele stad. U kunt dus altijd wel ergens in Eindhoven op loopafstand parkeren. Ook de tarieven zijn per garage variabel en gelden er andere tarieven.

Door het grote aantal parkeergarages hebben wij een speciale pagina moeten maken voor een volledig overzicht van alle parkeergarages.
Ga naar het volledige garage overzicht in Eindhoven.

Bekijk ook: Parkeren voor Bewoners Eindhoven.

Parkeren vliegveld Eindhoven Airport

Het vliegveld van Eindhoven ligt aan de westzijde van Eindhoven, tussen de plaatsen Best en Veldhoven. Het is het grootste regionale vliegveld van Nederland. Voor een deel wordt het vliegveld nog voor de burgerluchtvaart gebruikt. Meer over parkeren bij vliegveld Eindhoven Airport.


Parkeren in Eindhoven

Parkeertarieven worden vaak onaangekondigd door de gemeenten aangepast. Bovendien wordt de informatie niet altijd direct gecommuniceert. Komt u afwijkingen tegen op onze site, geef ons dat door via het contactformulier.

Tikfouten en prijswijzigingen voorbehouden