Parkeren in Den Haag

Betaald Parkeren Den Haag (‘s-Gravenhage)
Bijna overal in Den Haag centrum is er betaald parkeren en qua tijd ook vaak beperkt. De bereikbaarheid van Den Haag gaat vaak gepaard met files en ander ongemak. Door de ligging aan zee is een rondweg om de stad niet mogelijk. Let u dus op voor files. Voor de actuele files raadpleegt u de filemeldingen.

Parkeertarieven
De tarieven variëren tussen de € 1,70 en € 2,60 afhankelijk van het deel waar u parkeert.

Kenteken invoeren?
Indien u voor de betaalmogelijkheden in Den Haag een kenteken moet invoeren, wijzen wij u op het volgende:
De Hoge Raad heeft bepaald dat het niet nodig is een kenteken in te voeren bij betaald parkeren (26 februari 2016). Nu staat op veel parkeerautomaten nog wel dat het verplicht is om je kenteken in te voeren. Indien u een verkeerd kenteken invoert kunt u nog steeds een boete ontvangen. U kunt dan bezwaar indienen indien u kunt aantonen dat u heeft betaald. Momenteel beraden veel steden en grarages zich op parkeerautomaten met een optie om anoniem te parkeren.

Parkeer en Bel
Betaald parkeren?
Eenvoudig parkeren per minuut en voorkom dure parkeerboetes.

Straatparkeren
Straatparkeren is betaald parkeren in Den Haag centrum van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 24.00 uur en op zondag van 13.00 tot 24.00 uur. In enkele straten op zaterdag- en zondagochtend tot 2.00 uur.

Parkeergarages
Den Haag kent veel parkeergarages. Deze kunt u vinden door de parkeerroute te volgen. Parkeren is hier goedkoper en u kunt er zolang parkeren als u wilt.
Ga naar het overzicht van alle parkeergarages.

Transferia
Aan de A4 vindt u Transferium ’t Schouw en P+R Hoornwijck. Goedkoop parkeren en hiervandaan is er openbaar vervoer naar Den Haag en Scheveningen.

P+R Parkeren
Aan de rand van Den Haag vindt u het parkeerterrein NS P+R Mariahoeve. Hier kunt u gratis parkeren en met het openbaar vervoer naar het centrum reizen.

Parkeer terreinen
Den Haag kent ook veel parkeerterreinen. Parkeren is hier goedkoper en u kunt er zolang parkeren als u wilt.
Ga naar het overzicht van ALLE PARKEERGARAGES EN TERREINEN IN DEN HAAG

Kort Parkeren
Op veel plaatsen in het centrum is de tijd die u mag parkeren beperkt. U parkeert makkelijker en goedkoper in de parkeergarages in het centrum. U kunt daar zo lang parkeren als u wilt.

TIP: Als je op bezoek gaat kun je aan een bewoner van Den Haag binnen een aantal vergunninggebieden vragen of ze in het bezit zijn van een digitale bezoekerspas.

Bekijk ook: Parkeren voor bewoners Den Haag

Parkeren Airport Rotterdam The Hague

Het vliegveld ligt in de buurt van Den Haag en Rotterdam. Meer over parkeren bij Vliegveld Rotterdam The Hague Airport.

Parkeertarieven worden vaak onaangekondigd door de gemeenten aangepast. Bovendien wordt de informatie niet altijd direct gecommuniceert. Komt u afwijkingen tegen op onze site, geef ons dat door via het contactformulier.

Tikfouten en prijswijzigingen voorbehouden