Parkeren bewoners Den Haag

Parkeren bewoners Den Haag (‘s-Gravenhage)
Wilt u gaan wonen in Den Haag of woont u al in Den Haag?
Zodra u in Den Haag gaat wonen krijgt u, buiten het regelen van bijvoorbeeld een hypotheek, te maken met het parkeerbeleid van Den Haag. Zowel u als bewoner, als ook de mensen die u met de auto in Den Haag komen bezoeken hebben met parkeren mee te maken.

Parkeer vergunning voor bewoners
Indien u in het bezit bent van een parkeervergunning voor bewoners kunt u in het gebied waar u woont parkeren op plekken waar betaald parkeren geldt, zonder dat u hiervoor een kaartje hoeft te kopen. U kunt de vergunning digitaal, schriftelijk of aan de balie van de afdeling Parkeren aanvragen.

Betaald parkeren? Er zijn parkeeraanbieders actief.
Eenvoudig parkeren per minuut en voorkom dure parkeerboetes.

Bezoekers
Voor uw bezoek kunt u met een parkeervergunning voor bezoekers hen laten parkeren zonder dat zij een kaartje hoeven te kopen. De parkeervergunning heeft de vorm van een pas. Deze pas wordt éénmalig uitgegeven aan de vergunninghouders. U laat uw bezoekers de parkeerpas achter de voorruit van de auto plaatsen. Uiteraard op een zichtbare plaats. U moet wel uw bezoek online of telefonisch aan- en afmelden.

Meer over het aanvragen van een parkeervergunning

Parkeermogelijkheden
Er zijn diverse parkeermogelijkheden in Den Haag. Zo kunt u op straat parkeren, er zijn diverse parkeergarages, parkeerterreinen en transferia in Den Haag. Vanaf de transferia is er goed openbaar vervoer naar de stad.

Lees meer over het algemeen parkeren in Den Haag

Parkeren Airport Rotterdam The Hague

Het vliegveld ligt in de buurt van Den Haag en Rotterdam . Meer over parkeren bij Vliegveld Rotterdam The Hague Airport.

Parkeertarieven worden vaak onaangekondigd door de gemeenten aangepast. Bovendien wordt de informatie niet altijd direct gecommuniceert. Komt u afwijkingen tegen op onze site, geef ons dat door via het contactformulier.

Tikfouten en prijswijzigingen voorbehouden