Parkeervergunning Haarlem

Parkeervergunning in Haarlem
In de gemeente Haarlem zijn diverse parkeervergunningen mogelijk. Woont u, of heeft u een bedrijf in een betaald parkeergebied in Haarlem? Dan kunt u voor uw gebied een parkeervergunning aanvragen.

Betaald parkeren? Maak een gratis account aan via YellowBrick.

Betalen voor parkeren met uw mobiele telefoon is makkelijk want u hoeft niet meer naar de parkeerautomaat. U betaalt per minuut en achteraf. U betaalt alleen voor de tijd die u werkelijk geparkeerd heeft. Om te betalen met uw telefoon meldt u zich aan bij YellowBrick

parkeren Haarlem

Inloggen met uw DigiD
Bewoners kunnen inloggen met een DigiD en een formulier invullen. Na het invullen van het formulier krijgen bewoners een tijdelijk parkeerrecht. De gemeente Haarlem controleert de gegevens van de aanvraag bij het RDW. Per parkeerzone in Haarlem gelden andere regels en andere tarieven. 

Parkeervergunning voor bewoners aanvragen
Parkeervergunning – bewoners

Parkeervergunning voor bedrijven aanvragen
Een parkeervergunning voor bedrijven kunt u u online via e-herkenning of schriftelijk aanvragen. Indien meerdere medewerkers afwisselend gebruik maken van 1 parkeervergunning is het mogelijk bedrijfsparkeervergunning zonder vast kenteken aan te vragen. 
Parkeervergunning – bedrijven

Parkeervergunning voor bezoek aanvragen
Indien u woont in stadsdeel Noord, Oost, Zuid of West (zone C) kunt online uw bezoekersparkeervergunning regelen. Er is keuze uit een digitale of een papieren variant. U kunt maximaal 2 bezoekersparkeervergunningen aanvragen.
Bedrijven kunnen geen parkeervergunning voor hun bezoek aanvragen.
Parkeervergunning – bezoekers

 

 

Parkeergarages en Parkeer terreinen
Haarlem heeft diverse parkeergarages en terreinen. Deze treft u aan de buitenste rand van de binnenstad. U kunt simpel de P-route te volgen. Matrixborden van het parkeerinfo-systeem wijzen u de weg. 
Bekijk het volledige overzicht Parkeergarages en terreinen in Haarlem.

Bekijk ook algemene parkeer informatie voor Haarlem
Bekijk ook parkeer informatie voor Bewoners Haarlem