Parkeren voor bewoners in Haarlem

Parkeren bewoners Haarlem
In de binnenstad van Haarlem zijn bijna geen parkeerplekken te vinden. Om deze reden heeft Haarlem betaald parkeren ingevoerd en voor de bewoners parkeervergunningen.

Betaald parkeren? Easypark is als parkeeraanbieder actief.
Eenvoudig parkeren per minuut en voorkom dure parkeerboetes.
Schrijf u nu gratis in voor een Parkeer App account met Gratis € 5,00 parkeertegoed!

 

Parkeer vergunning voor bewoners
In Haarlem is er digitale kentekenregistratie voor parkeervergunningen.
Lees meer over het aanvragen van een parkeervergunning.

Bezoekers
Bewoners kunnen voor bezoek een bezoekersparkeervergunning aanvragen. U heeft keuze uit een papieren bezoekersschijf of een digitale bezoekersvergunning. Met de bezoekersparkeervergunning kan uw bezoek 3 uur gratis parkeren in uw wijk.

Parkeergarages
In Haarlem zijn een aantal parkeergarages aan de buitenste rand van de binnenstad. Hier kan uw bezoek ook parkeren. De parkeergarages zijn 24 uur per dag geopend.
Bekijk onze pagina met het volledig overzicht van de Parkeergarages in Haarlem.

Lees ook algemene informatie over Parkeren in Haarlem

Gratis parkeren
Op zon- en feestdagen kunt u in heel Haarlem gratis parkeren op straat.

Alternatieven
Door de smalle straatjes in Haarlem en het beperkte aantal parkeerplaatsen is een Motor een optie. Zodra u in het bezit bent van een motor is het natuurlijk logisch om een motorverzekering af te sluiten. De goedkoopste motorverzekering is de WA motorverzekering. De all risk motorverzekering dekt bij een ongeluk waarbij u zelf de oorzaak was, ook de schade die ontstaan is aan uw motor. Veel motorrijders willen niet veel geld besteden aan het afsluiten van een verzekering voor de motor. Deze motorrijders gaan daarom op zoek naar een goedkope motorverzekering.

Parkeertarieven worden vaak onaangekondigd door de gemeenten aangepast. Bovendien wordt de informatie niet altijd direct gecommuniceert. Komt u afwijkingen tegen op onze site, geef ons dat door via het contactformulier.

Tikfouten en prijswijzigingen voorbehouden