Parkeren voor bewoners in Arnhem

Parkeren bewoners Arnhem
Als u in het centrum van Arnhem woont heeft u te maken met het parkeerbeleid van de gemeente Arnhem. U kunt dan een parkeervergunning aanvragen. Dit geldt overigens ook voor bedrijven.

Parkeervergunning voor bewoners
De auto waar u de parkeervergunning voor aan wilt vragen moet wel op uw naam staan. In bepaalde wijken bestaat er een wachtlijst door het beperkte aantal parkeerplaatsen. Zodra u uw parkeervergunning ontvangt, krijgt u een overzicht waar u met de vergunning mag parkeren.
Meer informatie over het aanvragen van een Parkeervergunning.

Eenvoudig parkeren per minuut en voorkom dure parkeerboetes.

Bezoekers
Met een bezoekersvergunning kunnen inwoners die wonen in een betaald parkeren gebied hun bezoek gratis laten parkeren bij een parkeerautomaat in de buurt.

Parkeermogelijkheden
In Arnhem is, volgens onze informatie, overal straat parkeren mogelijk. Arnhem heeft rond het centrum zes parkeergarages. Arnhem heeft een parkeerroute-begeleidingssysteem ingericht waardoor je makkelijk naar de garages wordt geleidt en de signalering CENTRUMRING + P volgt.
De borden geven weer hoeveel parkeerplekken er beschikbaar zijn.
Bekijk het overzicht van de parkeergarages en terreinen in Arnhem.

Lees meer algemene informatie Parkeren Arnhem.

Alternatieven
Als bewoner van Arnhem kunt uw auto ook inwisselen voor een motor. Als u in het bezit bent van een motor is het natuurlijk logisch om een motorverzekering af te sluiten. De goedkoopste motorverzekering is de WA motorverzekering. De all risk motorverzekering dekt bij een ongeluk waarbij u zelf de oorzaak was, ook de schade die ontstaan is aan uw motor. Veel motorrijders willen niet veel geld besteden aan het afsluiten van een verzekering voor de motor. Deze motorrijders gaan daarom op zoek naar een goedkope motorverzekering.

Parkeertarieven worden vaak onaangekondigd door de gemeenten aangepast. Bovendien wordt de informatie niet altijd direct gecommuniceert. Komt u afwijkingen tegen op onze site, geef ons dat door via het contactformulier.

Tikfouten en prijswijzigingen voorbehouden