Parkeren bewoners Den Bosch

Betaald bewoners Den Bosch (‘s-Hertogenbosch)

In het centrum van Den Bosch is op straat weinig parkeergelegenheid. Als bewoner heb je recht op een parkeervergunning.

Parkeer vergunning voor bewoners
Woont u in Den Bosch of wilt u gaan wonen in Den Bosch? Dan krijgt u waarschijnlijk te maken met het parkeerbeleid van de gemeente Den Bosch. Als bewoner heeft u een parkeervergunning nodig om te kunnen parkeren zodra u in het centrum of in een woonwijk met een parkeer vergunnings regeling woont en u niet in het bezit van een eigen parkeerplaats bent.

Bezoekers
Voor uw bezoekers kunt u gebruik maken van een Chipkaart. Per adres kunt u 1 chipkaart aanvragen.

Betaald parkeren? Easypark is als parkeeraanbieder actief.
Eenvoudig parkeren per minuut en voorkom dure parkeerboetes.
Schrijf u nu gratis in voor een Parkeer App account met Gratis € 5,00 parkeertegoed!

 

Parkeermogelijkheden
In sommige delen van de stad treft u gereguleerd straatparkeren. U kunt uw bezoek ook laten parkeren in een parkeergarage. Bekijk hiervoor ons overzicht met garages en (P+R) terreinen in Den Bosch.

Bekijk ook algemene parkeerinformatie Den Bosch

Alternatieven
Door het beperkte aantal parkeerplaatsen is een Motor ook een optie. Als u in het bezit bent van een motor zult u een motorverzekering moeten afsluiten. De goedkoopste motorverzekering is de WA motorverzekering. De all risk motorverzekering dekt bij een ongeluk waarbij u zelf de oorzaak was, ook de schade die aan uw motor is ontstaan. Motorrijders willen echter niet veel geld besteden aan het afsluiten van een verzekering voor de motor. Deze motorrijders gaan daarom op zoek naar een goedkope motorverzekering.

Parkeertarieven worden vaak onaangekondigd door de gemeenten aangepast. Bovendien wordt de informatie niet altijd direct gecommuniceert. Komt u afwijkingen tegen op onze site, geef ons dat door via het contactformulier.

Tikfouten en prijswijzigingen voorbehouden