Parkeren voor bewoners Beverwijk

Parkeren bewoners Beverwijk
In en rond het centrum is betaald parkeren ingevoerd op tijden dat de winkels open zijn. Bewoners die in een betaald parkeren gebied wonen, kunnen een parkeervergunning aanschaffen.

Parkeervergunning voor bewoners
De parkeervergunning voor bewoners is bedoeld voor inwoners die in een betaald parkeergebied, een vergunninghouders- of bij een blauwe zone wonen. Vergunning worden afgegeven op het kenteken.

Bezoekers
Voor uw bezoekers gelden er andere regels als in de meeste andere gemeenten. U kunt een bezoekersvergunning verkrijgen als u van mantelzorg afhankelijk bent en u woont in een betaald parkeergebied, vergunninghouders- of bij een blauwe zone. Deze mantelzorg moet worden aangetoond, bijvoorbeeld door een verklaring van een huisarts.

Parkeermogelijkheden
Straatparkeren kan overal in Beverwijk en er is de mogelijkheid om gratis te parkeren op Parkeerterrein Wijckerpoort, vlak bij het NS-station. Verder heeft Beverwijk diverse gebieden waar een blauwe zone geldt. Op deze plekken kunt u maximaal 2 uur gratis parkeren.

Parkeergarages en terreinen
Beverwijk heeft geen parkeergarages, uw bezoek heeft de mogelijkheid om te parkeren op P+R Parkeerterrein Wijckerpoort, vlak bij het NS-station. Het terrein telt 110 parkeerplaatsen. Treinreizigers met een OV-chipkaart parkeren hier gratis. Niet-reizigers betalen hier € 1.56 per uur.

Parkeerterreinen Beverplein, Halve Maan, Markt, Meerplein en Slangen- wegje geldt betaald parkeren van: maandag t/m zaterdag 09:00-18:00 uur (donderdag tot 21:00).

Betaald parkeren? Easypark is als parkeeraanbieder actief.
Eenvoudig parkeren per minuut en voorkom dure parkeerboetes.
Schrijf u nu gratis in voor een Parkeer App account met Gratis € 5,00 parkeertegoed!

Lees meer algemene parkeer informatie Beverwijk.

Parkeertarieven worden vaak onaangekondigd door de gemeenten aangepast. Bovendien wordt de informatie niet altijd direct gecommuniceert. Komt u afwijkingen tegen op onze site, geef ons dat door via het contactformulier.

Tikfouten en prijswijzigingen voorbehouden