Parkeren Keulen Airport

Keulen Airport, officieel Airport Köln Bonn

Naar het vliegveld rijden, parkeren en wegvliegen. Zo eenvoudig kan het zijn om op reis te gaan. Het vliegveld is voorzien van meer dan 12.500 parkeerplaatsen. Een parkeer-verwijs-systeem stelt u in staat om makkelijk naar een van de parkeergarages P1 tot en met P3 te rijden. Indien de garages vol zijn wordt u verwezen naar het parkeerterrein Nord.

Indien u langer wilt parkeren bij dit Keulen Airport is het van belang dat u kiest tussen shuttle en valet parkeren. Tevens kunt u een keuze maken tussen overdekt parkeren in een garage of een parkeerplaats buiten.

Parkeerterrein in de buurt veel goedkoper

Bekijk de parkeermogelijkheden bij Keulen Airport van Parkos.

Wilt u ontspannen aan uw vakantie of zakenreis beginnen of niet veel uitgeven aan parkeerkosten dan is het een aanrader om Parkos in te schakelen. Zij halen en brengen uw auto naar parkeerplekken rondom Keulen Airport. Deze terreinen worden bewaakt.

U kunt kiezen voor “valet” parkeren. De auto wordt bij aankomst opgewacht door medewerkers van Parkos, u gaat naar de terminal om in te checken en de auto wordt meegenomen naar een parkeerplek. U spreekt af wanneer u terugkomt en de auto staat voor u klaar op het vliegveld. U kunt zo instappen en weer naar huis rijden. Dit scheelt wachttijden bij de Shuttle.

Kiest u voor Shuttle parkeren dan reserveert u via Parkos een parkeerplek, rijd u zelf naar het desbetreffende parkeerterrein om de auto te parkeren. Vervolgens stapt in een Shuttle die u kosteloos naar de luchthaven brengt. Ook dit kunt u via Parkos helemaal zelf regelen.

Bekijk de parkeermogelijkheden bij Keulen Airport van Parkos.

De voordelen van Parkos Parkeren:
Zeer voordelige parkeertarieven;
Auto op een bewaakt en afgesloten terrein;
24/7 mensen beschikbaar;
Gratis wegbreng-service vanaf de vertrekpassage;
Van te voren reserveren via het internet.

Met de Taxi
U kunt ook een Taxi nemen naar Hamburg AirportTaxi2Airport is gespecialiseerd in het taxivervoer van en naar luchthavens. Ook wereldwijd kunt u zich op de luchthaven van uw bestemming laten ophalen en bij vertrek weer laten brengen.Parkeertarieven worden vaak onaangekondigd door de gemeenten aangepast. Bovendien wordt de informatie niet altijd direct gecommuniceert. Komt u afwijkingen tegen op onze site, geef ons dat door via het contactformulier.

Tikfouten en prijswijzigingen voorbehouden