Parkeren Hamburg Airport

Hamburg Airport is één van de oudste en grootste luchthavens van Duitsland. Rond de 70 vliegtuigmaatschappijen vliegen van en naar Hamburg. Zij vervoeren in een jaar tijd bijna 18 miljoen reizigers naar bestemmingen over de hele wereld.

Komt u met de auto naar Hamburg Airport dan kunt u op één van de 12.000 parkeerplekken terecht. Digitale borden wijzen de weg naar een vrije parkeerplaats waar de auto neergezet kan worden.

Mensen die met vakantie gaan en lang willen parkeren kunnen terecht op de Holiday Smart parking naast de terminal of de Holiday Parkeerplaats waarna u met een shuttlebus naar de terminal wordt gebracht. Mensen die niet lang hun auto willen parkeren kunnen terecht op de parkeerplaats Terminal aan de overkant van alle terminals.

Parkeerterrein in de buurt veel goedkoper

Bekijk de parkeermogelijkheden bij Hamburg Airport van Parkos.

Wilt u ontspannen aan uw vakantie of zakenreis beginnen of niet veel uitgeven aan parkeerkosten dan is het een aanrader om Parkos in te schakelen. Zij halen en brengen uw auto naar parkeerplekken rondom Hamburg Airport. Deze terreinen worden bewaakt.

U kunt kiezen voor “valet” parkeren. De auto wordt bij aankomst opgewacht door medewerkers van Parkos, u gaat naar de terminal om in te checken en de auto wordt meegenomen naar een parkeerplek. U spreekt af wanneer u terugkomt en de auto staat voor u klaar op het vliegveld. U kunt zo instappen en weer naar huis rijden. Dit scheelt wachttijden bij de Shuttle.

Kiest u voor Shuttle parkeren dan reserveert u via Parkos een parkeerplek, rijd u zelf naar het desbetreffende parkeerterrein om de auto te parkeren. Vervolgens stapt in een Shuttle die u kosteloos naar de luchthaven brengt. Ook dit kunt u via Parkos helemaal zelf regelen.

Bekijk de parkeermogelijkheden bij Hamburg Airport van Parkos.

De voordelen van Parkos Parkeren:
Zeer voordelige parkeertarieven;
Auto op een bewaakt en afgesloten terrein;
24/7 mensen beschikbaar;
Gratis wegbrengservice vanaf de vertrekpassage;
Van te voren reserveren via het internet.


Met de Taxi
U kunt ook een Taxi nemen naar Hamburg AirportTaxi2Airport is gespecialiseerd in het taxivervoer van en naar luchthavens. Ook wereldwijd kunt u zich op de luchthaven van uw bestemming laten ophalen en bij vertrek weer laten brengen.

Parkeertarieven worden vaak onaangekondigd door de gemeenten aangepast. Bovendien wordt de informatie niet altijd direct gecommuniceert. Komt u afwijkingen tegen op onze site, geef ons dat door via het contactformulier.

Tikfouten en prijswijzigingen voorbehouden