Parkeren Bremen Airport

Bremen Airport, formeel Bremen Airport Hans Koschnic

Naar de airport rijden, parkeren en wegvliegen. Zo simpel kan het zijn om op reis te gaan. Bremen Airport is voorzien van twee parkeergarages met in totaal 4.500 parkeerplaatsen. In beide parkeergarages kunt u zowel lang- als kort parkeren. Naar de terminals lopen kan overdekt en u bent binnen een paar minuten.

Van P1 naar Terminal 1 is de afstand ongeveer 30 meter.
Van P2 naar Terminal 2 100 meter.
Vanaf P2 is het ongeveer 150 meter naar Terminal 1.

Parkeerterrein in de buurt van de airport veel goedkoper

Bekijk de parkeermogelijkheden bij Bremen Airport van Parkos.

Wilt u ontspannen aan uw vakantie / zakenreis beginnen of niet te veel uitgeven aan parkeerkosten dan is het een aanrader om Parkos in te schakelen. Zij halen en brengen uw auto naar parkeerplekken rondom Bremen Airport. Deze terreinen worden bewaakt.

U kunt kiezen voor “valet” parkeren. De auto wordt bij aankomst opgewacht door medewerkers van Parkos, u gaat naar één van de terminals om in te checken en de auto wordt meegenomen naar een parkeerplek. U spreekt af wanneer u terugkomt en de auto staat voor u klaar op het vliegveld. U kunt zo instappen en weer naar huis rijden.

Bekijk de parkeermogelijkheden bij Bremen Airport van Parkos.

De voordelen van Parkos Parkeren:
Zeer voordelige parkeertarieven;
Auto op een bewaakt en afgesloten terrein;
24/7 mensen beschikbaar;
Gratis wegbreng-service vanaf de vertrekpassage;
Van te voren reserveren via het internet.


Kort parkeren voor verzamelaars en vervoerders:
Beide terminals hebben een beperkt aantal betaalde parkeerplaatsen voor kort parkeren (€ 1,00  en een max. parkeertijd van 20 minuten. Verdere parkeerplaatsen zijn te vinden in de parkeergarages € 3,20 voor het eerste uur).

P1
Comfortabele parkeerplaatsen tot 3,85 m breed, te vinden in de nieuw ontworpen ruimte “Comfort Parking” op de begane grond van P1.

Gehandicapten parkeren
Te vinden in P1, 3e verdieping en in P2, begane grond.

Parkeren voor vrouwen
Te vinden in P1, 3e verdieping en in P2,  begane grond.

Motorfiets parkeren / fietsenstalling
P1 aan de rechterkant in de richting van de tram en direct voor Terminal 1 in de richting van Airport Park. De plaatsen zijn vrij en gedeeltelijk overdekt.

Parkeren voor bestelwagens / campers / voertuigen van meer dan 2,0 meter op buitenparkeerplaats P3. Het parkeertarief komt overeen met het tarief voor parkeergarage 2.

Elektrische opladen
Te vinden in P1 op de eerste mezzanine (direct naast de oprit).

Met de Taxi
U kunt ook een Taxi nemen naar Bremen AirportTaxi2Airport is gespecialiseerd in het taxivervoer van en naar luchthavens. Ook wereldwijd kunt u zich op de luchthaven van uw bestemming laten ophalen en bij vertrek weer laten brengen.


Parkeren in

Parkeertarieven worden vaak onaangekondigd door de gemeenten aangepast. Bovendien wordt de informatie niet altijd direct gecommuniceert. Komt u afwijkingen tegen op onze site, geef ons dat door via het contactformulier.

Tikfouten en prijswijzigingen voorbehouden