Parkeren Frankfurt Airport

Op Frankfurt Airport is parkeergelegenheid (ca. 15000 parkeerplaatsen) beschikbaar. Er zijn verschillende tarieven afhankelijk van de afstand en de duur van parkeren. Frankfurt Airport kent veel mogelijkheden voor parkeren. De kosten zijn echter extreem hoger dan aanbieders van parkeren in de buurt.

Parkeerterrein in de buurt veel goedkoper

Bekijk de parkeermogelijkheden bij Frankfurt Airport van Parkos.

Voor de mensen die op zoek zijn naar parkeermogelijkheden op Frankfurt Hahn: Parkeermogelijkheden bij Frankfurt Airport Hahn.

Met de Taxi
U kunt ook een Taxi nemen naar Frankfurt AirportTaxi2Airport is gespecialiseerd in het taxivervoer van en naar luchthavens. Ook wereldwijd kunt u zich op de luchthaven van uw bestemming laten ophalen en bij vertrek weer laten brengen.

Drop-off Area
Bij terminal 1 en 2 zijn er parkeerplekken aangewezen voor kort parkeren indien u iemand wilt ophalen of afzetten. U kunt deze plekken bereiken via de borden P35/P39 voor terminal 1, voor terminal 2 volgt u P17. De eerste 10 minuten zijn gratis. Blijft u langer staan dan gaat de meter tikken en kost het u voor het eerste uur € 8,00. Het eerste uur te voldoen per kwartier. Hierna wordt het tarief aangepast naar het volledige uurtarief.

Short term parkeren
Bij terminal 1 en 2 zijn er parkeerplekken aangewezen voor kort parkeren. Deze plekken kunt u bereiken via de borden P29/P31 voor terminal 1. Terminal 2 bereikt u via P18/P19. De eerste 10 minuten zijn gratis en enkel geschikt om iemand snel op te halen of gedag te zeggen. Indien u langer wilt staan dan de gratis 10 minuten kost het u voor het eerste uur € 10,00. Het eerste uur te voldoen per kwartier. Hierna wordt het tarief aangepast naar het volledige uurtarief. Een volle dag kost u € 39,00

Parkeren bij de terminal
Bij de twee terminals heeft u verschillende mogelijkheden om te parkeren. In totaal is er ruimte voor 15000 voertuigen. Deze plekken zijn aangegeven met P2, P3, voor terminal 1 en P8 en P9 voor terminal 2. Parkeerkosten liggen op € 5,00 per uur. Maximaal dagtarief is € 28,00 voor de eerste 7 dagen. hierna gelden andere tarieven.

Business Parking
Business Parking treft u bij terminal 1. Deze plekken kunt u bereiken via de borden P4. Parkeren kost u hier € 6,00 per uur. Maximaal dagtarief is € 32,00 voor de eerste 7 dagen. hierna gelden andere tarieven.

Holiday Parking
Holiday Parking tarieven zijn seizoensgebonden. In het hoofdseizoen betaald u € 3,60 per uur met een maximum tarief van € 23,50 voor de eerste 7 dagen. hierna gelden andere tarieven. In het winterseizoen betaald u € 3,60 per uur met een dagtarief van € 23,50 voor de eerste 7 dagen. hierna gelden andere tarieven. Voor de tussen seizoenen (maart, november en december) betaald u € 3,60 per uur met een maximum tarief van € 23,50 voor de eerste 7 dagen. hierna gelden andere tarieven.

De Firma Parkos is met aanbieders van parkeerruimten een overeenkomst aangegaan. Parkos biedt u hierdoor de beste prijs voor het parkeren bij Düsseldorf Airport. Parkos controleert tevens de services van de parkeerbedrijven. Zo weet u dat uw auto veilig en betrouwbaar staat geparkeerd bij een betrouwbaar bedrijf.

U kunt kiezen uit Valet parkeren (uitstappen direct voor de Terminal en uw auto wordt op één van de parkeerterreinen geparkeerd) én u kunt uw auto afleveren bij het betreffende parkeerterrein en gaat met de shuttle bus naar de terminal.

Parkos Parkeren
Parkos
 staat garant voor de laagste parkeertarieven bij Frankfurt Airport en de hoge kwaliteit.

De voordelen van Parkos Parkeren:
Zeer voordelige parkeertarieven;
Auto op een bewaakt en afgesloten terrein;
24/7 mensen beschikbaar;
Gratis wegbrengservice vanaf de vertrekpassage;
Van te voren reserveren via het internet.


Parkeertarieven worden vaak onaangekondigd door de gemeenten aangepast. Bovendien wordt de informatie niet altijd direct gecommuniceert. Komt u afwijkingen tegen op onze site, geef ons dat door via het contactformulier.

Tikfouten en prijswijzigingen voorbehouden