Parkeren Düsseldorf Airport

Hoewel Düsseldorf Airport veel mogelijkheden voor parkeren heeft zijn de kosten extreem hoger dan aanbieders van parkeren in de buurt.

Parkeerterrein in de buurt veel goedkoper
Op Düsseldorf Airport is parkeergelegenheid (circa 22000 parkeerplaatsen) beschikbaar. Er zijn verschillende tarieven afhankelijk van de afstand en de duur van parkeren. 

De Firma Parkos is met aanbieders van parkeerruimten een overeenkomst aangegaan. Parkos biedt u hierdoor de beste prijs voor het parkeren bij Düsseldorf Airport. Parkos controleert tevens de services van de parkeerbedrijven. Zo weet u dat uw auto veilig en betrouwbaar staat geparkeerd bij een betrouwbaar bedrijf.

U kunt kiezen uit Valet parkeren (uitstappen direct voor de Terminal en uw auto wordt op één van de parkeerterreinen geparkeerd) én u kunt uw auto afleveren bij het betreffende parkeerterrein en gaat met de shuttle bus naar de terminal.

Parkos Parkeren
Parkos staat garant voor de laagste parkeertarieven bij Düsseldorf Airport en de hoge kwaliteit.

De voordelen van Parkos Parkeren:
Zeer voordelige parkeertarieven;
Auto op een bewaakt en afgesloten terrein;
24/7 mensen beschikbaar;
Gratis wegbrengservice vanaf de vertrekpassage;
Van te voren reserveren via het internet.

Bekijk de parkeermogelijkheden bij Düsseldorf Airport van Parkos.


Met de Taxi

U kunt ook een Taxi nemen naar Düsseldorf AirportTaxi2Airport is gespecialiseerd in het taxivervoer van en naar luchthavens. Ook wereldwijd kunt u zich op de luchthaven van uw bestemming laten ophalen en bij vertrek weer laten brengen.

snel en voordelig naar het vliegveld


Kort parkeren
P11 en P12 zijn aangewezen voor kort parkeren. Voor de eerste 12 minuten betaald u € 1,90. Elke volgende 12 minuten € 1,80.

Parkeren bij de terminal
Bij de terminal heeft u verschillende mogelijkheden om te parkeren met verschillende tarieven. U kunt hier parkeren voor een uur tot maximaal 5 dagen.

Lang parkeren
Düsseldorf Airport heeft verschillende mogelijkheden voor het langparkeren, ook hier tegen verschillende tarieven. U kunt hier parkeren voor een uur tot maximaal 22 dagen. Het vliegveld heeft meer mogelijkheden voor het langparkeren. U kunt parkeren voor een dag tot maximaal 22 dagen.

Parkeertarieven worden vaak onaangekondigd door de gemeenten aangepast. Bovendien wordt de informatie niet altijd direct gecommuniceert. Komt u afwijkingen tegen op onze site, geef ons dat door via het contactformulier.

Tikfouten en prijswijzigingen voorbehouden