Parkeren bij Charleroi Airport

Brussel Charleroi Airport (CRL) ligt ten noorden van industriestad Charleroi verwerkt 6.5 miljoen passagiers op jaarbasis. Brussel Charleroi Airport heeft parkeercapaciteit; P1, P2. Wanneer u zelf naar het vliegveld wilt rijden, dan kunt u eenvoudig parkeren bij Charleroi Airport. Het parkeren op Brussel Charleroi Airport heeft diverse mogelijkheden.

Goedkoop Parkeren

Parkeerterrein in de buurt veel goedkoper
Hoewel Brussel Charleroi Airport een prima parkeerservice heeft zijn de kosten hier hoger dan die van lokale parkeer aanbieders in de buurt. De reden hiervoor is het dalen van de parkeertarieven door het toenemende aantal parkeer aanbieders.

De Firma Parkos heeft met de lokale aanbieders van parkeerruimten een overeenkomst afgesloten. Parkos biedt u hierdoor de beste prijs voor het parkeren bij Brussel Charleroi Airport. Parkos inspecteert persoonlijk de aanbieders en de services van de lokale parkeerbedrijven. Zo weet u dat uw auto veilig en betrouwbaar staat geparkeerd.

U heeft de keuze uit Valet parkeren (uitstappen direct voor de Terminal en uw auto wordt op één van de parkeerterreinen geparkeerd) én u kunt uw auto afleveren bij het betreffende parkeerterrein en gaat met de beschikbare shuttle bus naar de terminal.

Parkos Parkeren
Parkos staat garant voor de laagste parkeertarieven bij Brussel Charleroi Airport en de hoge kwaliteit.

Voordelen van Parkos Parkeren:
Voordelige parkeertarieven;
Auto geparkeerd op een bewaakt en afgesloten terrein;
24/7 mensen beschikbaar;
Gratis wegbrengservice vanaf de terminal;
Van te voren reserveren via het internet.

Bekijk de parkeermogelijkheden bij Charleroi Airport bij Parkos

U kunt ook een Taxi nemen naar Brussel Charleroi Airport. Taxi2Airport is gespecialiseerd in het taxivervoer van en naar luchthavens. Zelfs ook wereldwijd kunt u zich op de luchthaven van uw bestemming laten ophalen en bij vertrek weer laten brengen.


Kiss & Ride Kiss & Ride parkeren is op wandelafstand van de terminal en gratis voor minder dan 15 min.

Kort Parkeren (P1) Voor kort parkeren (minder dan 7 dagen) kunt u kiezen voor:
• Parking met directe toegang tot de terminal. Parkeer uw auto op uw gereserveerde plaats en sta in 2 minuten in de Terminal
• Parking met Shuttle naar de ingang van de terminal.

Lang Parkeren (P2) Deze openlucht parking voor lang parkeren, redelijk duur t.o.v. de veel goedkopere Parkos.

Parkeertarieven worden vaak onaangekondigd door de gemeenten aangepast. Bovendien wordt de informatie niet altijd direct gecommuniceert. Komt u afwijkingen tegen op onze site, geef ons dat door via het contactformulier.

Tikfouten en prijswijzigingen voorbehouden