Parkeren Airport Zaventem

Vliegveld Zaventem (BRU) ligt ongeveer twaalf km van de Belgische hoofdstad Brussel en verwerkt zestien miljoen passagiers op jaarbasis. Vliegveld Brussel Zaventem heeft parkeercapaciteit.

Goedkoop Parkeren

Parkeerterrein in de buurt veel goedkoper
Hoewel Brussel Zaventum een redelijke parkeerservice heeft zijn de kosten hoger dan die van aanbieders van parkeren in de buurt.

De Firma Parkos is met een aantal aanbieders van parkeerruimten een overeenkomst aangegaan. Parkos biedt u hierdoor de beste prijs voor het parkeren bij Vliegveld Zaventem. Parkos controleert tevens de services van de parkeerbedrijven. Zo weet u dat uw auto veilig en betrouwbaar staat geparkeerd bij een betrouwbaar bedrijf.

U kunt kiezen uit Valet parkeren (uitstappen direct voor de Terminal en uw auto wordt op één van de parkeerterreinen geparkeerd) én u kunt uw auto afleveren bij het betreffende parkeerterrein en gaat met de shuttle bus naar de terminal.

Parkos Parkeren
Parkos staat garant voor de laagste parkeertarieven bij Vliegveld Zaventem en de hoge kwaliteit.

De voordelen van Parkos Parkeren:
Zeer voordelige parkeertarieven;
Auto op een bewaakt en afgesloten terrein;
24/7 mensen beschikbaar;
Gratis wegbrengservice vanaf de vertrekpassage;
Van te voren reserveren via het internet.

Bekijk de parkeermogelijkheden bij Zaventem van Parkos.


Met de Taxi

U kunt ook een Taxi nemen naar Zaventem Brussel. Taxi2Airport is gespecialiseerd in het taxivervoer van en naar luchthavens. Zelfs ook wereldwijd kunt u zich op de luchthaven van uw bestemming laten ophalen en bij vertrek weer laten brengen.Grotere kaart weergeven
Kort Parkeren
Voor kort parkeren (minder dan 7 dagen) kunt u kiezen voor:
• Front Parking, tegenover de hoofdingang van de passagiersterminal.
• Economy Parking ook tegenover de passagiersterminal.

Mindervaliden
Parkeerplaatsen voor mindervaliden vindt u op het vertrek- en aankomstniveau.

Parkeertarieven worden vaak onaangekondigd door de gemeenten aangepast. Bovendien wordt de informatie niet altijd direct gecommuniceert. Komt u afwijkingen tegen op onze site, geef ons dat door via het contactformulier.

Tikfouten en prijswijzigingen voorbehouden