Parkeren Airport Weeze

Beeld: © Vliegveld Niederrhein GmbH

Meest gestelde vraag: Parkeerplaats op Airport Weeze reserveren?
Voor zover wij weten kan er geen parkeerplaats op het vliegveld gereserveerd worden!

Bij de Firma Parkos kan reserveren echter wel.


Parkeerterrein in de buurt veel goedkoper
Op Airport Weeze (ook wel Vliegveld Dusseldorf Weeze genoemd) is parkeergelegenheid (circa 7000 parkeerplaatsen) beschikbaar. Er zijn verschillende tarieven. 
De parkeerplaatsen zijn onbewaakt. Het is niet mogelijk een parkeerplaats op Airport Weeze te reserveren. Parkeerkosten dienen contant of met VISA- en Mastercard te worden betaald in een van de parkeerautomaten in en om de terminal.

Hoewel Weeze Airport een redelijke parkeerservice heeft zijn de kosten hoger dan aanbieders van parkeren in de buurt. In november 2017 zijn er op het terrein van het vliegveld in diverse auto’s ingebroken.

De Firma Parkos is met aanbieders van parkeerruimten een overeenkomst aangegaan. Parkos biedt u hierdoor de beste prijs voor het parkeren bij Weeze Airport. Parkos controleert tevens de services van de parkeerbedrijven. Zo weet u dat uw auto veilig en betrouwbaar staat geparkeerd bij een betrouwbaar bedrijf.

U kunt kiezen uit Valet parkeren (uitstappen direct voor de Terminal en uw auto wordt op één van de parkeerterreinen geparkeerd) én u kunt uw auto afleveren bij het betreffende parkeerterrein en gaat met de shuttle bus naar de terminal.

Parkos Parkeren
Parkos staat garant voor de laagste parkeertarieven bij Weeze Airport en de hoge kwaliteit.

De voordelen van Parkos Parkeren:
Zeer voordelige parkeertarieven;
Auto op een bewaakt en afgesloten terrein;
24/7 mensen beschikbaar;
Gratis wegbrengservice vanaf de vertrekpassage;
Van te voren reserveren via het internet.

Bekijk de parkeermogelijkheden bij Weeze Airport van Parkos.


Met de Taxi

U kunt ook een Taxi nemen naar Vliegveld Weeze. Taxi2Airport is gespecialiseerd in het taxivervoer van en naar luchthavens. Zelfs ook wereldwijd kunt u zich op de luchthaven van uw bestemming laten ophalen en bij vertrek weer laten brengen.

Taxi naar Weeze
Er is meer informatie beschikbaar over Taxi2Airport op de gespecialiseerde website Taxi naar Weeze.


Kiss and FLY!
Op de Kiss & Fly Zone zijn de eerste 5 minuten parkeren gratis, prima dus om mensen kort af te zetten of bagage in of uit te laden. Na de eerste vijf minuten betaalt u € 3,- per 30 minuten.
Bij de Kiss and Fly zone dient u bij de inrit een ticket te trekken die u bij het uitrijden kunt inwisselen.


Grotere kaart weergevenLangparkeren
Airport Weeze heeft P2 en P3 aangewezen als lang parkeren.

Kortparkeren
Airport Weeze heeft P1 aangewezen als kort parkeren.
Op de P1 kunt u als mindervalide hier ook lang parkeren tegen het tarief van P2. Het tarief voor Kort Parkeren is € 1,80 per uur.

Informatie over Airport Weeze
Airport Weeze ligt net over de Duitse grens en hierdoor makkelijk te bereiken voor Nederlanders die goedkoper willen vliegen.
Voor meer informatie en het adres kunt u terecht op de website van Vliegveld Dusseldorf Weeze.

Vliegveldcode Airport Weeze NRN

Parkeertarieven worden vaak onaangekondigd door de gemeenten aangepast. Bovendien wordt de informatie niet altijd direct gecommuniceert. Komt u afwijkingen tegen op onze site, geef ons dat door via het contactformulier.

Tikfouten en prijswijzigingen voorbehouden