Parkeervergunning Den Bosch

parkeren Den Bosch

Parkeervergunning Den Bosch (‘s-Hertogenbosch)
Een parkeervergunning in Den Bosch is bedoeld voor bewoners of bedrijven die in het betaald parkeren gebied voor wonen of gevestigd zijn.  

Parkeervergunning voor bewoners en bedrijven
Woont u, of heeft u een bedrijf in een betaald parkeergebied in Den Bosch? Dan heeft u de mogelijkheid om voor uw gebied een parkeervergunning aan te vragen. 

Inloggen met uw DigiD
Voor het aanvragen van een parkeervergunning in de gemeente Den Bosch maakt u gebruik van uw DigiD.

Betalen voor parkeren met uw mobiele telefoon is makkelijk want u hoeft niet meer naar de parkeerautomaat. U betaalt per minuut en achteraf. U betaalt alleen voor de tijd die u werkelijk geparkeerd heeft. 

Parkeervergunning aanvragen

Parkeergarages en (P+R) terreinen
Wilt u dichtbij het centrum van Den Bosch parkeren dan kunt u het beste terecht in een parkeergarage. Bekijk hiervoor ons overzicht met garages in Den Bosch.

Bereikbaarheid Den Bosch
Den Bosch bereikt u het beste via de A2 of de A59. Let wel even op de mogelijkheid van files. Deze kunt u terugvinden bij de filemeldingen.

Lees ook Parkeren voor Bewoners Den Bosch
Parkeren voor Bezoekers in Den Bosch


Parkeren in Den Bosch

Parkeertarieven worden vaak onaangekondigd door de gemeenten aangepast. Bovendien wordt de informatie niet altijd direct gecommuniceert. Komt u afwijkingen tegen op onze site, geef ons dat door via het contactformulier.

Tikfouten en prijswijzigingen voorbehouden