Parkeren voor bewoners in Delft

Parkeren bewoners Delft
Delft heeft voor haar bewoners betaald parkeren ingevoerd. Woont u in een betaald parkeergebied binnen Delft of heeft u plannen in Delft te gaan wonen? Dan heeft u te maken met het parkeerbeleid van Delft. U kunt alleen een parkeervergunning aanvragen voor het gebied waar u als bewoner staat ingeschreven.

Betaald parkeren? Easypark is als parkeeraanbieder actief.
Eenvoudig parkeren per minuut en voorkom dure parkeerboetes.
Schrijf u nu gratis in voor een Parkeer App account met Gratis € 5,00 parkeertegoed!

 

Parkeervergunning voor bewoners
Als bewoner van Delft kunt u een parkeervergunning aanvragen. In de gemeente Delft zijn er acht gebieden met betaald parkeren. U kunt alleen een parkeer vergunning aanvragen voor het gebied in Delft waar u als bewoner staat ingeschreven. Een parkeervergunning is 1 jaar geldig. De start- en einddatum van een vergunningjaar verschilt per gebied. Met een parkeervergunning kunt u tijdens bloktijden parkeren op plaatsen voor vergunninghouders en ook op de zogenaamde mix parkeerplaatsen. Dit zijn parkeerplaatsen waar zowel tegen betaling als met een vergunning kan worden geparkeerd. Het is ook mogelijk om een bezoekerskaart aan te vragen als u zelf geen auto of parkeervergunning heeft.
Parkeervergunnig Delft aanvragen.

Bezoekers
U kunt voor uw bezoekers een bezoekers parkeerkaart aanvragen voor het gebied in Delft waar u als bewoner staat ingeschreven. Een bezoekers parkeerkaart is 1 jaar geldig. De start- en einddatum van een vergunningjaar verschilt per gebied.
Met een bezoekers parkeerkaart kan uw bezoek ook parkeren op plaatsen voor vergunninghouders en mix-parkeerplaatsen.
Afhankelijk van het gebied waar u woonachtig bent kan dat 3 of 4 achtereenvolgende uren.

Parkeren op eigen terrein
Heeft u een parkeermogelijkheid op uw eigen terrein? Dan kan het zijn dat u niet in aanmerking komt voor een parkeervergunning of een bezoekers parkeerkaart.

Parkeermogelijkheden in Delft, bekijk het volledige overzicht Parkeergarages en terreinen.

Algemene informatie parkeren Delft

Alternatieven
Het is handig om een scooter te kopen. Informatie over brommers en scooters.

Als u een motor heeft is het ook een goed idee om een motorverzekering af te sluiten. De goedkoopste motorverzekering is de WA motorverzekering. De all risk motorverzekering dekt bij een ongeluk waarbij jij de oorzaak was ook de schade die ontstaan is aan jouw motor. Veel motorrijders willen niet veel geld besteden aan het afsluiten van een verzekering voor de motor. Deze motorrijders gaan daarom op zoek naar een goedkope motorverzekering.

Parkeertarieven worden vaak onaangekondigd door de gemeenten aangepast. Bovendien wordt de informatie niet altijd direct gecommuniceert. Komt u afwijkingen tegen op onze site, geef ons dat door via het contactformulier.

Tikfouten en prijswijzigingen voorbehouden