Parkeren Airport Eelde

Het parkeren op Groningen Airport Eelde (Luchthavencode GRQ) gaat zeer soepel en is de voordeligste parkeerluchthaven van Nederland.

U parkeert uw auto voordelig en direct voor de terminal van het vliegveld. Alle parkeervakken bevinden zich op loopafstand van de terminal.

Kort Parkeren P1
Zelfs voor het kort parkeren hoeft u op Airport Eelde niet te reserveren. De kosten voor parkeren zijn: E 2,50 per uur. Tevens vindt u hier ook parkeerplekken voor mindervaliden.

Lang Parkeren P2
Het parkeren op de P2 gelden voordelige parkeertarieven. Dit parkeerdeel bevindt zich op 1 minuut lopen van de terminal.

Lang Parkeren P4
Het parkeren op de P4 gelden zeer voordelige parkeertarieven. Dit parkeerdeel bevindt zich op 5 minuten lopen van de terminal. Het voordeel van dit parkeerterrein is dat u sowieso een parkeerplek vindt. Het nadeel is dat het afgesloten wordt als de luchthaven gesloten is.

Bereikbaarheid
De luchthaven is goed bereikbaar en ligt op 15 kilometer afstand van de stad Groningen. U bereikt Eelde via de A28, afrit 37.

Met de Taxi
U kunt ook een Taxi nemen naar Groningen Airport Eelde. Taxi2Airport is gespecialiseerd in het taxivervoer van en naar luchthavens. Zelfs ook wereldwijd kunt u zich op de luchthaven van uw bestemming laten ophalen en bij vertrek weer laten brengen.


Parkeren in Groningen

In Groningen is betaald parkeren ingevoerd.
Meer informatie over parkeren in de stad Groningen.

Parkeertarieven worden vaak onaangekondigd door de gemeenten aangepast. Bovendien wordt de informatie niet altijd direct gecommuniceert. Komt u afwijkingen tegen op onze site, geef ons dat door via het contactformulier.

Tikfouten en prijswijzigingen voorbehouden