Parkeergarages Alphen aan den Rijn

Alphen aan den heeft diverse parkeergarages, terreinen en zelfs een parkeerdak waar u uw auto kunt parkeren. Onderstaand treft u de mogelijkheden.
U bereikt Alphen aan den Rijn via de N11 vanaf de A4 of E30. Voor de huidige bereikbaarheid kunt u verder kijken via Filemeldingen.

Parkeergarages
Alphen aan den Rijn heeft 3 parkeergarages

Parkeergarage Castellum
Raoul Wallenbergplein
2405 CZ Alphen aan den Rijn

Parkeergarage Hoogvliet
Paradijslaan
2405 CC Alphen aan den Rijn

Parkeerterreinen
Alphen aan den Rijn heeft 2 parkeerterreinen

Parkeerterrein Bospark
Prins Bernhardlaan / Laan der Continenten
Alphen aan den Rijn

Parkeerterrein Aarplein-Oost
Aarplein
2406 BZ Alphen aan den Rijn

Parkeer Dak
Parkeerdak Aarhof
Parkeerdak WC
De Aarhof
Alphen aan den Rijn

P+R
P+R Station / Dwarsligger
Dr. A.D. Sacharovlaan
2405 ZW Alphen aan den Rijn

Kenteken invoeren?
De Hoge Raad heeft bepaald dat het niet nodig is een kenteken in te voeren bij betaald parkeren (26 februari 2016). Nu staat op veel parkeerautomaten nog wel dat het verplicht is om je kenteken in te voeren. Indien u een verkeerd kenteken invoert kunt u nog steeds een boete ontvangen. U kunt dan bezwaar indienen indien u kunt aantonen dat u heeft betaald. Momenteel beraden veel steden zich op parkeerautomaten met een optie om anoniem te parkeren.

Parkeren in de buurt van Alphen aan de Rijn

Niet ver van Alphen ligt “Kerk en Zanen”. Hier kunt u vrij parkeren in de woonstraten buiten het parkeervergunningengebied. Het parkeervergunningengebied van Kerk en Zanen is een parkeerschijfzone, ook bekend als de “blauwe zone”. Dit houdt in dat er van maandag t/m zaterdag tussen 09.00 uur en 13.00 uur maximaal twee uur geparkeerd mag worden met een parkeerschijf.

Meer over parkeren in Alphen aan de Rijn

U kunt uw parkeren betalen via een Parkeer App account op uw telefoon, of met een pas. De automaten accepteren passen van Maestro, Mastercard, Visa en Vpay.

Betalen voor parkeren met uw mobiele telefoon is makkelijk want u hoeft niet meer naar de parkeerautomaat. U betaalt per minuut en achteraf. U betaalt alleen voor de tijd die u werkelijk geparkeerd heeft. Om te betalen met uw telefoon meldt u zich aan bij een Parkeer App.

Betaald parkeren? Easypark is als parkeeraanbieder actief.
Eenvoudig parkeren per minuut en voorkom dure parkeerboetes.
Schrijf u nu gratis in voor een Parkeer App account met Gratis € 5,00 parkeertegoed!

 

Parkeertarieven worden vaak onaangekondigd door de gemeenten aangepast. Bovendien wordt de informatie niet altijd direct gecommuniceert. Komt u afwijkingen tegen op onze site, geef ons dat door via het contactformulier.

Tikfouten en prijswijzigingen voorbehouden