Parkeren Lelystad Airport

Parkeren Lelystad Airport

Het parkeren op Lelystad Airport Eelde (luchthavencode LEY) gaat zeer soepel. Het vliegveld heeft twee parkeerterreinen (P1 en P2) waarop betaald parkeren geldt.

Kort Parkeren P1
Het P1 parkeerterrein ligt tegenover de terminal en biedt plaats aan zo’n 150 voertuigen. Betalen voor dit terrein kan aan de balie van het vliegveld.

Met de Taxi
U kunt ook een Taxi nemen naar Lelystad AirportTaxi2Airport is gespecialiseerd in het taxivervoer van en naar luchthavens. Zelfs ook wereldwijd kunt u zich op de luchthaven van uw bestemming laten ophalen en bij vertrek weer laten brengen.

Lang Parkeren P2
Het parkeerterrein ligt tegenover de ingang van het Aviodrome en biedt plaats aan zo’n 500 auto’s. Betalen kunt u aan de balie van het Aviodrome.

Bereikbaarheid
De luchthaven is goed bereikbaar en ligt op enkele kilometers van Lelystad. Het vliegveld ligt aan de N302. U kunt deze weg bereiken van de A28.


Lelystad Airport wordt ontwikkeld van een regionale naar een internationale passagiersluchthaven. Er zullen meer parkeerplaatsen komen, de A6 zal worden verbreedt en er komt een nieuwe afslag met een nieuwe weg naar het Airport.

snel en voordelig naar het vliegveld

Parkeertarieven worden vaak onaangekondigd door de gemeenten aangepast. Bovendien wordt de informatie niet altijd direct gecommuniceert. Komt u afwijkingen tegen op onze site, geef ons dat door via het contactformulier.

Tikfouten en prijswijzigingen voorbehouden