Parkeren bij Schiphol Amsterdam

Schiphol Amsterdam

Het parkeren bij Schiphol Amsterdam (AMS) kent diverse mogelijkheden. Om een goede keuze tussen deze mogelijkheden te maken hangt het ervan af of u lang of kort wilt parkeren, in zijn algemeenheid kunt u de volgende stelregel aanhouden:

Een parking voor kort parkeren ligt dichter bij de airport dan een parking voor lang parkeren.

Een ding kunt u sowieso vaststellen: Gratis parkeerplekken op Schiphol Amsterdam bestaan niet!

Parkeermogelijkheden

Rondom het vliegveld zijn diverse aanbieders van parkeerplekken actief. De Firma Parkos is met veel van deze aanbieders een overeenkomst aangegaan. Parkos biedt u de beste prijs voor het parkeren bij Schiphol en anderzijds controleren zij de services van deze bedrijven. Zo weet u dat uw auto veilig en betrouwbaar staat geparkeerd bij een betrouwbaar bedrijf.

U kunt kiezen uit Valet parkeren (uitstappen direct voor de Schiphol Terminal en uw auto wordt op één van de parkeerterreinen geparkeerd) én u kunt uw auto afleveren bij het betreffende terrein en gaat met de shuttle bus naar de terminal.

Parkos Parkeren
Parkos staat garant voor de laagste parkeertarieven bij Schiphol en de hoge kwaliteit.

De voordelen van Schiphol Parkeren:

Zeer voordelige parkeertarieven;
Auto op een bewaakt en afgesloten terrein;
24/7 mensen beschikbaar;
Gratis wegbrengservice vanaf de vertrekpassage;
Van te voren reserveren via het internet.

Bekijk de parkeermogelijkheden van Parkos op Schiphol.

U kunt besparen op de parkeerkosten. Hiervoor kunt u gebruik maken van een parkeerterrein in de buurt van het vliegveld!

Bij Parkos staat service hoog aangeschreven. Het is vanzelfsprekend dat met zorg met uw auto wordt omgegaan. Zorgeloos reizen vanaf Schiphol Amsterdam betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw auto. Uw auto is in goede handen en wordt geparkeerd op een afgesloten, beveiligd terrein.


Met de Taxi
U kunt ook een Taxi nemen naar Schiphol. Taxi2Airport is gespecialiseerd in het taxivervoer van en naar luchthavens. Zelfs ook wereldwijd kunt u zich op de luchthaven van uw bestemming laten ophalen en bij vertrek weer laten brengen.


Indien u enkel iemand wilt komen ophalen of wegbrengen of bagage wilt laden of lossen dan zijn er de zogenaamde “aankomstpassage” en “vertrekpassage” (Kiss and Ride). U mag hier dus wel stoppen, het is enkel geen parkeerplek. Hier kunt u dus enkel heel kort parkeren en hier wordt streng op toegezien.Schiphol P1

Kort parkeerders voor kort parkeren (max. 48 uur) of naar P3.
€ 1,00 per 11 minuten, maximaal dagtarief € 37,50
Bij overschrijden 48 uur: € 100,00 per dag

Schiphol Visitors Parking P2

LET OP: Deze parkeermogelijkheid is momenteel opgeheven. Kort parkeerders moeten nu naar P1 voor kort parkeren of naar P3.
Het is niet meer mogelijk om gebruik te maken van P2. Daar staat tegenover dat andere parkeerplaatsen worden uitgebreid en nieuwe parkeermogelijkheden ontstaan.

Schiphol Park & Travel P3 (eerder Smart Parking)

Park & Travel P3 is bedoeld voor langparkeren. Er rijdt een pendelbus naar de vertrekhal en van de aankomsthal. De P3 is voorzien van camerabewaking en er wordt regelmatig gesurveilleerd. Deze parkeerplekken zijn geschikt voor lang parkeren, namelijk van 3 tot 75 dagen.
Terrein: 1-3 dagen: € 65,00
Na 3 dagen € 65,00 + € 7,50 per dag
Garage: 1-3 dagen: € 75,00
Na 3 dagen € 75,00 + € 7,50 per dag

Parkeren op Park & Travel P3 is zowel onoverdekt of in een parkeergarage mogelijk. U parkeert op 5 minuten afstand met de gratis pendelbus baar de terminal.

Schiphol Valet Parking P6

De nieuwe garage P6 Parking voor wie langer dan 48 uur de auto wil stallen met de valet-parkeerservice van Schiphol.
Met P6 Valet Parking parkeert u 3 dagen of langer dichtbij en gemakkelijk op Schiphol. Vanaf de balie van P6 Valet Parking loopt u binnen twee minuten naar de vertrekhallen: snel en comfortabel. Bekijk hieronder hoe deze valet werkt.

Parkeertarieven worden vaak onaangekondigd door de gemeenten aangepast. Bovendien wordt de informatie niet altijd direct gecommuniceert. Komt u afwijkingen tegen op onze site, geef ons dat door via het contactformulier.

Tikfouten en prijswijzigingen voorbehouden