Parkeergarages in Maastricht

U bereikt Maasstricht via Venlo (A73-Zuid) met de A2. Voor de huidige bereikbaarheid kijkt u verder bij de Filemeldingen.
Maastricht heeft een parkeer route info systeem die aangeeft waar parkeer capaciteit beschikbaar is. Het systeem regelt bij grote verkeersdrukte de toegang tot de stad.

Parkeergarages Maastricht
Maastricht heeft diverse parkeergarages en een parkeerroute-begeleidingssysteem waardoor je makkelijk naar de garages wordt geleidt.

U kunt uw parkeren betalen via een Parkeer App op uw telefoon, of met een pas. De automaten accepteren passen van Maestro, Mastercard, Visa en Vpay.

Betalen voor parkeren met uw mobiele telefoon is makkelijk want u hoeft niet meer naar de parkeerautomaat. U betaalt per minuut en achteraf. U betaalt alleen voor de tijd die u werkelijk geparkeerd heeft. Om te betalen met uw telefoon meldt u zich aan bij een Parkeer App.

Betaald parkeren? Easypark is als parkeeraanbieder actief.
Eenvoudig parkeren per minuut en voorkom dure parkeerboetes.
Schrijf u nu gratis in voor een Parkeer App account met Gratis € 5,00 parkeertegoed!

 

O.L.Vrouweparking
Maasboulevard 80, 6211 JW Maastricht
Vrijthof 
Vrijthof 100, 6211 LE Maastricht
Mosae Forum
Mosae Forum Laag 40, 6211 JW Maastricht
Bassin 
Maastrichter Grachtstraat 21, 6211 BG Maastricht
De Griend
Griend 4, 6221 AJ Maastricht
De Colonel
Stationsplein 17, 6221 BT Maastricht
PLEIN-1992
Plein 1992 53 – 6221 JP Maastricht
Bonnefanten Museum
Serpenti Lunet 1, 6221 KW Maastricht

P+R parkeerterreinen

Maastricht kent Park en Walk parkeerterreinen op slechts 10 minuten lopen van het centrum. U kunt hier goedkoop en onbeperkt parkeren. De wandelroutes naar het centrum van Maastricht worden aangegeven door middel van bordjes.

Cabergerweg/Frontensingel, 6219 PE Maastricht

Kennedybrug, 6212 Maastricht

Franciscus Romanusweg 2, 6221 AE Maastricht, Nederland

NS P+R terrein
gelegen nabij het NS centraalstation Maastricht.
Parallelweg regenover nr. 15, 6221 BD Maastricht

Meer over parkeren in Maastricht

Kenteken invoeren?
De Hoge Raad heeft bepaald dat het niet nodig is een kenteken in te voeren bij betaald parkeren (26 februari 2016). Nu staat op veel parkeerautomaten nog wel dat het verplicht is om je kenteken in te voeren. Indien u een verkeerd kenteken invoert kunt u nog steeds een boete ontvangen. U kunt dan bezwaar indienen indien u kunt aantonen dat u heeft betaald. Momenteel beraden veel steden en garages zich op parkeerautomaten met een optie om anoniem te parkeren.

Parkeertarieven worden vaak onaangekondigd door de gemeenten aangepast. Bovendien wordt de informatie niet altijd direct gecommuniceert. Komt u afwijkingen tegen op onze site, geef ons dat door via het contactformulier.

Tikfouten en prijswijzigingen voorbehouden